Få første esken for 100 kr når du bestiller et løpende abonnement + en gave fra GLOSSYBOX Skincare. Kode: SPRINGFLING✨

Tilbud | GLOSSYBOX NO

Oppdag aprilesken

100 kr for første måned + gave på kjøpet

Abonner på GLOSSYBOX og motta en eske med minst 5 fantastiske skjønnhetsprodukter hver måned! Den perfekte måten å skjemme seg selv bort og en fin måte å prøve nye skjønnhetsprodukter fra favorittmerkene dine samt oppdage nye favoritter! Nå får du første esken for kun 100 kr (ord.pris 179 kr). Bruk koden SPRINGFLING i kassen.

Gave på kjøpet

Bli en Glossie i dag, og få første esken for kun 100 kr og en gave på kjøpet – du får teste GLOSSYBOX Skincare Purifying Charcoal Cleansern i fullsize! Rensen fjerner overflødig olje og smuss samt etterlater en myk, ren og glatt hud.

Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så vær rask!

BESTILL

Slik fungerer GLOSSYBOX

Første esken for 100 kr - verdi over 700 kr

Nå får du første esken for kun 100 kr når du starter et løpende abonnement.

Med et løpende abonnement betaler du 179 kr/mnd, ingen frakt eller toll og du har kun en måneds oppsigelsestid. Bruk koden SPRINGFLING i kassen.

BESTILL

Woke up in spring

Din første eske blir aprilesken Woke up in spring! Du får blant annet teste L'Oréal Paris Revitalift Filler Eye Cream For Face. Dette er en intensivt fuktende øyekrem til hele ansiktet med hyaluronsyre som motvirker fine linjer. Hvorfor øyekrem til ansiktet? Det å bruke øyekrem i hele ansiktet er en av de største trendene innenfor K-beauty da formelene for øyeområdet ofte er veldig effektive. Oppdag denne og fire andre spennende produkter å aprilesken!

BESTILL

TIDLIGERE ESKER

Alt du trenger å vite om våre abonnement

Glossybox er et abonnement på en eksklusiv eske fylt med fem skjønnhetsprodukter som sendes hjem til deg en gang i måneden. Esken inneholder fem skjønnhetsprodukter fra bådeinternasjonale og norske merker. Produktene kan være alt fra sminke, hudpleie, hårpleie,parfyme eller liknende fra skjønnhetsverden presentert i enten travel size eller full size.


Vi prøver så godt det er mulig å tilpasse innholdet basert på det du har mottatt i tidligere esker, og hva du har fylt ut iskjønnhetsprofilen din (les mer under ”Hvordan fungerer min skjønnhetsprofil?”). Påhjemmesiden vår finner du informasjon om produktene og tips om hvordan du best brukerdem. Du får 5 produkter i din eske hver måned og på siden ”Tidligere ekser” synes alleprodukter i full size/originalprodukt.

Oppsigelse for ulike typer abonnement:

Det løpende abonnementet kan når som helst sies opp, med en måneds oppsigelsestid. Tidsbestemte abonnement (3, 6 eller 12 mnd) må avsluttes måneden innen du mottar din siste eske, ellers fornyes abonnementet med samme antall måneder. Avslutter du ditt abonnement etter at den har blitt fornyet vill oppsigelsen din gjelde fra den kommende perioden. Om du for eksempel har et 6-måneders abonnement som starter i januar og slutter i juni må du si opp abonnementet innen utgang av mai, altså før 1. juni.


Hvordan du sier opp:

For å avslutte ditt løpende abonnement har

du to alternativ.


Alternativ 1:

‐ Logg inn på din glossykonto

‐ Klikk på ”Min konto” > ”Mitt abonnement” > ”Avslutte fra neste eske”

‐ Du vil motta en mail som bekrefter at ditt abonnement er avsluttet


Avslutter du ditt abonnement via knappen ”Avslutte fra neste eske” så kommer neste esken du mottar være din siste eske.


Observer at det ikke går å reaktivere et avsluttet abonnement. Dersom du ønsker å bli abonnent igjen starter du enkelt et nytt abonnement.


Alternativ 2:

‐ Logg inn på din glossykonto

‐ Klikk på ”Min konto” > ”Mitt abonnement” > ”Avslutt”

‐ Du vil motta en mail som bekrefter at ditt abonnement er avsluttet


Dine Glossy Credits vil fortsatt være tilgjengelige på din konto. Glossy Credits er tilgjengelige i 12 måneder fra datoen de er opptjent. Les mer om Glossy Credits under "Glossy Credits".

Via "gave" i hovedmenyen kan du enten velge å gi bort et abonnement på 6 eller 12 måneder som starter direkte når du har gjennomført betalingen eller så kan du gi bort et gavekort som mottageren kan aktivere når den selv ønsker.Abonnementet løper automatisk ut etter 6 eller 12 måneder.

Avslutter du ikke ditt tidsbestemte abonnement så blir det automatisk fornyet med samme antall måneder som tidligere slik at du ikke skal gå glipp av våre herlige esker! Om du ikke ønsker å fortsette må du avslutte abonnementet via din konto ved å gå inn på det aktive abonnementet og velge ”Stopp kommende fornyelse”. Observer at pågående bestilling med esker som er betalt for ikke kan avbrytes.