20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

February 2023 Après Chic Glossy Mag | GLOSSYBOX NO

Glossy Mag februari 2023 banner

Hei Glossies,

Februar er definitivt favorittmåneden min i vintersesongen. Det begynner å bli lysere, solen kommer frem og snøen er vanligvis på sitt sprøeste. Det er på denne tiden av året jeg foretrekker å tilbringe dagene i skiløypene med påfølgende afterski. Passende nok er månedens tema Après Chic hvor vi ønsker å inspirere deg med den sporty og friske looken! I denne månedens boks finner du alt du trenger for å fikse looken. Hva med fuktighetsgivende hud- og hårpleie og en maskara som gir fyldige, nattsvarte vipper? Vi håper du liker boksen!
Stay Glossy!

Louice og resten av Team GLOSSYBOX


LES MER OM MÅNEDENS BOKS

Right Now

Fullfør produktundersøkelsene og tjen GLOSSY-credit!

Vi vil veldig gjerne vite hva du syntes om produktene i GLOSSYBOX for februar «Après Chic»-utgaven! Klikk nedenfor for å fylle ut produktundersøkelsen. Som takk vil du motta Glossy-credits som du blant annet kan bruke på lookfantasic.no Der finner du merker som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay og mange flere. Psst! Du får også GLOSSY-credits hvis du verver en venn eller legger igjen en produktanmeldelse. Logg inn på kontoen din i dag for å begynne å samle Glossy-credits!
FYLL UT SPØRREUNDERSØKELSEN HER
Next box

Neste boks:
Dreamy Days

Du vet hva mars betyr, ikke sant? Den etterlengtede våren er endelig her! Nå går vi ut av de kalde, mørke vintermånedene og inn i en lysere tid. Unn deg selv å dagdrømme bort til lysere tider, vårkvelder og kunne bytte ut vinterjakken mot den elegante blazeren. Benytt også anledningen til å fornye skjønnhetsutstyret ditt med romantiske farger og fuktighetsgivende hudpleie. I mars-boksen «Dreamy Days» har vi fanget disse drømmende tankene og pakket ned virkelig herlige skjønnhetsprodukter. Du får blant annet et rosa-tonet leppeprodukt fra et hypet, amerikansk merke!