20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Benefit 2022 | GLOSSYBOX NO

GLOSSYBOX OCTOBER BENEFIT 2022

GLOSSBOX x BENEFIT COSMETICS

GLOSSYBOX x Benefit Cosmetics er nå UTSOLGT! Gratulerer till alle som rakk å bestille, you're in for a treat! Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter & tilbud.

Benefit Cosmetics + GLOSSYBOX månedsboks for kun 518 kr

Bestill den begrensede boksen vår sammen med Benefit Cosmetics, fullpakket med herlig makeup, samtidig som du blir GLOSSYBOX-abonnent (med en måneds oppsigelse). Da betaler du kun 518 kr for begge boksene (ord. pris 648 kr).

Benefit Cosmetics + adventskalenderen for kun 999 kr!

Den perfekte gaven til deg selv eller noen du liker! Du kan bestille årets adventskalender sammen med den begrensede Benefit Cosmetics-boksen for kun 999 kroner. Total verdi over 6000 kr. Det vil du ikke gå glipp av!

Boksen har en verdi på 1 128 kr!

Snart lanserer vi den neste limited edition-boksen sammen med Benefit Cosmetics! Den glitrende boksen inneholder makeup som setter en gylden kant på hverdagen og gjør deg klar for alle høstens og vinterens feste.

Dandelion Twinkle

Highlighter som gir huden en lysreflekterende glød med en glattende effekt og skimrende finish. Lett å påføre, jevne ut og føles vektløs på huden.

They're Real! Magnet Mascara

Ekstremt forlengende maskara som får vippene til å se opptil 40 prosent lengre ut! Den innovative maskarabørsten har en magnetisk kjerne som forlenger vippene fra rot til spiss.

Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Anvendelig øyenbrynsgel som med små mikrofibre skaper naturlig fylde og definisjon. Den lille applikatoren når selv de minste hårene og skaper et naturlig resultat.

Roller Liner Matte Liquid Eyeliner

Matt, flytende eyeliner med en skreddersydd filtspiss som gir deg en enkel påføring. Hurtigtørkende og vanntett formel som varer opptil 24 timer.

The POREfessional Super Setter

Hold makeupen på plass i opptil 16 timer med denne multifunksjonelle setting-sprayen. Den forminsker størrelsen på porene og etterlater huden oppfrisket og hydrert.