20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Generation Glossy | GLOSSYBOX NO

GIRLS Limited Edition 2023

💛 GLOSSYBOX GIRLS LIMITED EDITION 💛

Good vibes only! Nå lanserer vi vår første Girls Limited Edtion-boks – fylt med ni herlige makeup-, hud- og kroppspleieprodukter. Boksen koster 179 kr for abonnenter og 199 kr for andre. Verdien på boksen er over 900 kr!

Bli medlem i GLOSSYBOX – få rabatt på abonnementet og GIRLS Limited Edition!

GLOSSYBOX er det beste life hacket for å bli en skjønnhetsekspert uten anstrengelse. Akkurat nå får du 15% rabatt på alle abonnementer OG du får 10% i rabatt på GLOSSYBOX Girls Limited Edition når du kjøper dem sammen. Girls-boksen inneholder produkter fra merker som Banila Co, Filorga, Skin Proud og The Body Shop. Verdien på boksen er over 900 kr! Oppgi koden GOODVIBES i kassen.

Kjøp nå

Endelig kan vi presentere vår Girls Limited Edition-boks:


✨Verdt over 900 kr!

✨ 9 produkter

✨ Pris: 179 kr for abonnenter og 199 kr for andre

SNEAK PEEK 1 – The Body Shop

Ta frem ditt modige og fargerike selv med «Vinyl Lip Gloss» fra The Body Shop! Den veganske lipglossen har en halvglans, vinyl finish som ikke klumper og som gir fuktighet i opptil 12 timer. Fargen er «My Voice», en blodrød nyanse som løfter enhver makeup-look.

Banila Co – Clean it Zero Cleansing Balm Original Miniature Set (2)

Rensende balsam som forvandles til en jevn olje når den påføres tørr hud, og som effektivt fjerner urenheter og makeup, selv vannfast. Renser i dybden og etterlater en gjenfuktet hud. Hent opp en liten mengde balsam med fingrene, masser inn i tørr hud og skyll av med lunkent vann.