20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Make Up Store Eyedust

Kundeomtaler

Make Up Store Eyedust

Make Up Store Eyedust Kundeomtaler

Overall Rating : 2.33 / 5 (12 Omtaler)

12 Omtaler

  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 5 1 star reviews

Antall:

Shop Now

Ved å klikke på Kjøp Nå vil du bli flyttet til en ny side for å fullføre kjøpet ditt.

Overall Rating : 2.33 / 5 (12 Omtaler)

12 Omtaler

  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 5 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Ikke prøvd

1

Knall grønn! Ikke brukt, da jag ikke bruker den fargen. Den inneholder i tillegg parabener, noe jeg IKKE er begeistra for.

Var denne hjelpsom?


Njaa

2

Fargen var fin, men emballasjen elendig! Første gang jeg skulle åpne den så for det meste av innholdet ut! Takk gud for at jeg sto over en vask!

Var denne hjelpsom?


Favoritt

5

Elsker denne, fin farge og bra kvalitet, og kan brukes både till vardaglig og fest.

Var denne hjelpsom?


Fargevalg??

1

Er dette en farge som MAke Up Store ikke får solgt noe av? Lite anvendelig i alle fall. Fikk samme fargen i oktoberesken også...

Var denne hjelpsom?


karneval?

1

Syns det blir vanskelig å gi en grei vurdering av produktet når fargen er så spesiell. Nå har jeg fått den neste boksen også, med kompakt-skygge - i samme farge!?!

Var denne hjelpsom?


Fryktelig farge

1

Dette virket som et veldig fint produkt, men jeg er derimot veldig misfornøyd med fargen. Jeg fikk fargen ""sight"", som er knallblå. Prøvde å ta den på for å gi det en sjanse, men så ut som jeg hadde blåøye når jeg hadde øyenskyggen på. Ikke spesielt pent. __ Hei Therese! Så trist at du ikke likte fargen, tar din input videre! Et tips er å sette en blå øyenskygge under den nedre vippekanten, men en brun eller gullfarget øyenskygge på øyenlokket. Avslutt med en lys eyeliner på våtkanten av øyet + marcara. Kanskje du blir positivt overrasket. Om du fortsatt ikke liker den så finnes det mange andre lekre farger. Jeg personlig liker fargen 'cosmopolitan' som er veldig lekker med en enkel svart eyeliner og marcara til. Ha en god helg. Hilsen, GLOSSYBOX

Var denne hjelpsom?


Farven var fin

2

Emballagen derimod trækker gevaldigt ned. GOSH kan finde ud af det med løse pigmenter - MAC også... hvorfor laver man et stramt låg, som får en til at spilde halvdelen af pigmentet, når man åbner? Og så knækkede låget også af første gang! Men selve pigmentet og farven var superfin. Fik en smuk sølvfarve....

Var denne hjelpsom?


Grusom farge

1

Knall blå er virkelig ikke min farger, og minner om russiske prostituerte :/ Skulle ønske det kom litt mer nøytrale eller duse farger som er lettere å bruke.

Var denne hjelpsom?


Uheldig innhold

3

Det er mye jeg liker med denne øyenskyggen, men også masse jeg ikke er så begeistret for. Det positive først: Jeg liker fargen og pigmenteringen på dette produktet. Det gir et fint skimmer og har god holdbarhet. Så det som ikke var så allright: Emballasjen er kul, men litt vrien å få opp. Lett å søle ut produkt når man forsøker å få opp det innerste lokket. Produktet inneholder både massevis av parabener, mineralolje og bismuth. Det trekker innmari ned for min del.

Var denne hjelpsom?


Kjempesøt

4

Anbefaler denne med en øyenskygge primer, da den ikke holder veldig lenge. Men elsker fargen :)

Var denne hjelpsom?