20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

Realash Eyelash Enhancer (CONDITIONER)

Kundeomtaler

Realash Eyelash Enhancer (CONDITIONER)

Realash Eyelash Enhancer (CONDITIONER) Kundeomtaler

Overall Rating : 4.44 / 5 (9 Omtaler)

9 Omtaler

  • 6 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Antall:

Shop Now

Ved å klikke på Kjøp Nå vil du bli flyttet til en ny side for å fullføre kjøpet ditt.

Overall Rating : 4.44 / 5 (9 Omtaler)

9 Omtaler

  • 6 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Magisk

5

Overbevist om at den har gitt meg bedre og lengre vipper. Brukt den i flere måneder, og flere har kommentert det og spurt om jeg har fått løsvipper ;) ja takk til ny :)

Var denne hjelpsom?


overrasket!

5

Denne hadde jeg ikke noe tro på i det hele tatt. Men ga den en halvhjertet forsøk. Har brukt den ca 1-2 ganger i uken siden før sommeren, og har gradvis merket at vippene har blitt lenger. I går fikk jeg til og med spørsmål om jeg hadde satt på løsvipper. Må bare si at jeg er veldig positivt overrasket over effekten på dette produktet.

Var denne hjelpsom?


Et mirakel

5

Jeg har veldig korte øyevipper og under øynene har jeg nesten ikke vipper i det hele tatt. Etter ca 2uker så jeg forandring. Jeg kunne legge maskara under øynene!!! Jeg bruker den ikke regelmessig, men likevel ser jeg enorm forskjell. Vippene er blitt lange,tette og de krummer seg fint oppover. Endelig et ""mirakelprodukt"" som holder hva det lover.

Var denne hjelpsom?


HÆ?!!

5

Det var min første reaksjon da jeg åpnet tuben, men jeg har prøvd den og syns at den gir effekt, selv om det selvsagt bare kan være innbilning. Det er i hvert fall artig å få et produkt som det ikke ville falle meg inn å kjøpe!

Var denne hjelpsom?


Flotters å prøve, bortsett fra

2

Kjempe gøy å prøve vippeserum, og siden vippene mine har vært slitt pga extentions, så var det flott å få i glossybox. Men etter 2 uker prøvetid og merkbar positiv forskjell på vippene, så fant jeg ut at jeg reagerte på serumet. Så vil ikke anbefale den til folk med sensitiv hud. Utslettet avtok etter at jeg sluttet å bruke produktet. -- Hei Silje! Sy trist at du reagerte på serumet. Neste gang så kan du prøve på et litet område for å se hvordan huden din reagerer på produktet. Håper du finner et vippeserum som du liker i fremtiden Ha en fortsatt fin uke. Vennlig hilsen, GLOSSYBOX

Var denne hjelpsom?


Spennende

5

Har brukt den hver kveld i 2 - 3 uker nå. Syns det er litt vanskelig å avgjöre hvis det er noen forskjell på vippene, forandringen skjer jo gradvis. Men leste at den skall brukes over lengre tid for å se resultat, så skall gjöre det. Intressant produkt! Gleder meg til å se litt större forskjell om noen ukers tid :)

Var denne hjelpsom?


ELSKER DEN!

5

En dag skal jeg finne deg og gifte dem med meg! Den var perfekt så en stor forandring etter å ha prøvd den ca. en måned! Vippene har blitt lengre og tykkere. Når jeg påfører maskaraen blir vippene fyldige, jeg bruker den hver kveld og noen ganger om morgenen vis jeg ikke bruker maskara den dagen men dette var et produkt jeg virkelig var glad for!

Var denne hjelpsom?


Spennende å prøve

4

Synes denne virket umiddelbart, men det er kanskje innbildning. Har sensitiv hud rundt øynene, men tåler denne godt.

Var denne hjelpsom?


Supert produkt!

4

Jeg er veldig glad vi fikk denne i Glossyboxen. Et vippeserum er noe jeg aldri selv ville ha brukt penger på, men alltid ville ha prøvd. Det er bare synd vi ikke fikk denne i forrige boks eller boksen før der, for da var man sikker på at vippene er lange og fyldige nå til sommeren. Jeg har brukt produktet i ca. én uke, og kan allerede merke litt forskjell, men ikke mye selvsagt.

Var denne hjelpsom?