Nå får du 20 % rabatt på første eksen når du starter valgfritt abonnement. Bruk koden BESTTIME20 i kassen! Kan ikke kombineres med andre tilbud.

GLOSSYBOX Skincare | GLOSSYBOX NO

25% RABATT PÅ HELE GLOSSYBOX SKINCARE

WOW! Nå får du 25 % rabatt på hele GLOSSYBOX Skincare! Abonnenter får 35 % rabatt ved å logge på kontoen sin.

BESTILL NÅ
Gift set!

Julegavesett!

Julegaven til den som elsker hudpleie? Vårt hudpleiesett med 3 powerprodukter som kommer ferdig pakket Inn i en søt glossybox.

25 % rabatt!

Eksklusivt for abonnenter

Abonnenter får nå hele 25 % rabatt på alt fra GLOSSYBOX Skincare!

GLOSSYBOX Skincare products coming soon!

Spar opptil 1110 kr

Lag en enkel, effektiv og rimelig hudpleierutine med våre hudpleiesett. Vi har noe for alle hudtyper!

Gift set!

Julegavesett!

Julegaven til den som elsker hudpleie? Vårt hudpleiesett med 3 powerprodukter som kommer ferdig pakket Inn i en søt glossybox.

Glossy skin, incoming

Vi synes at hudpleie skal være enkelt, derfor har vi har laget en samling med essensielle produkter som du trenger i rutinen din. Produktene har enkle og tydelige navn (hvis det er en rens, kaller vi det en rens!), naturlige ingredienser og effektive formler som virkelig fungerer.
KJØP NÅ
glossybox

For you, by you

Vi har samlet inn tilbakemeldinger fra kundene våre om hva de synes er viktig når det kommer til hudpleie. De ønsker produkter som er: enkle å bruke, rimelige, multifunksjonelle og som inneholder ingredienser av høy kvalitet. Slik ble GLOSSYBOX Hudpleie til - for deg, av deg.

GLOSSYBOX Skincare

Hva inneholder produktene?

Fra trendy hyaluronsyre og glykolsyre - hei glødende hud!- til fuktighetsgivende blåbærfrøolje og rød tang. Vi har kun brukt nøye valgte ingredienser som er snille mot huden uten at det går ut over wow-faktoren på resultatet.