20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

So Susan Water-Based Pure Luminizer

Kundeomtaler

So Susan Water-Based Pure Luminizer

So Susan Water-Based Pure Luminizer Kundeomtaler

Overall Rating : 2.69 / 5 (13 Omtaler)

13 Omtaler

  • 2 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 5 1 star reviews

Antall:

Shop Now

Ved å klikke på Kjøp Nå vil du bli flyttet til en ny side for å fullføre kjøpet ditt.

Overall Rating : 2.69 / 5 (13 Omtaler)

13 Omtaler

  • 2 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 5 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Veldig bra

5

Denne likte jeg veldig godt, den ga fin glød og jeg har snart brukt den opp, eneste minus var hvor lite innhold det var i en så stor tube, føler meg litt lurt.

Var denne hjelpsom?


Førnøyd

4

Veldig fin highlighter, likte godt fargen!

Var denne hjelpsom?


Denne var ikke med i min eske?

1

Denne var ikke med i min eske, men alt det andre var det. Hva er årsaken til det? GLOSSYBOX: Hver eske skal inneholde fem produkter. Det finnes ulike eske-sammensetninger, noe som gjør at alle abonnenter ikke får alle produkter. Det kan være litt forvirrende når det ligger flere produkter oppe på hjemmesiden enn de man selv fikk i sin eske, men hvis du fikk fem produkter så skal alt være rett :) Håper du likte esken!

Var denne hjelpsom?


Ødelagt tupe

2

Kjempefint produkt, men selvfølgelig så var tupen ødelagt. Lekker ut på den ene siden. GLOSSYBOX: Det er veldig kjedelig at du har fått et ødelagt produkt! Hvis du kontakter oss på support@glossybox.no og sender et bilde av det ødelagte produktet så sender vi ut et nytt til deg!

Var denne hjelpsom?


Fin

4

Gir et fint skimmer, og er lett å fordele, men blir fort tom da den ikke er veldig drøy i bruk.

Var denne hjelpsom?


ER DET BARE MIN?

1

Det var jo så vidt noe i tuben. Jeg klarte å få litt ut, men likte den heller ikke så godt. Så kanskje det var like greit at den nesten var tom. Håper alikevel at det ikke kommer flere tomme produkter...

Var denne hjelpsom?


fast følge

5

Denne har blitt fast følge i sminkepungen! Gir fin glød og perfekt highlighter:)

Var denne hjelpsom?


Ikke med

1

Denne var ikke med til meg, men kunne gjerne tenkt med denne i stedet for mye av de andre produktene som var med... Må i tillegg klage på at det var så mye sort støv på ALT i pakken, måtte vaske av alt, inkl.eska. Når det som var med var såpass dårlig i tillegg, ble jeg kjempeskuffet over denne mnds leveranse. Prøver 1 mnd til, er ikke den bra blir det oppsigelse på meg. GLOSSYBOX: Hver eske skal inneholde fem produkter. Det finnes ulike eske-sammensetninger, noe som gjør at alle abonnenter ikke får alle produkter. Det kan være litt forvirrende når det ligger flere produkter oppe på hjemmesiden enn de man selv fikk i sin eske, men hvis du fikk fem produkter så skal alt være rett! Når det gjelder kommentarene dine om esken, får du veldig gjerne legg dem inn under esken i seg på hjemmesiden :)

Var denne hjelpsom?


ikke i min eske heller.....

1

urettferdig at dette produktet ikke var i min eske! GLOSSYBOX: Hver eske skal inneholde fem produkter. Det finnes ulike eske-sammensetninger, noe som gjør at alle abonnenter ikke får alle produkter. Det kan være litt forvirrende når det ligger flere produkter oppe på hjemmesiden enn de man selv fikk i sin eske, men hvis du fikk fem produkter så skal alt være rett :) Håper du likte esken!

Var denne hjelpsom?


Sikkert fint produkt....

1

Dette produktet var ikke med i min veske! Hvorfor ikke? :/ GLOSSYBOX: Hver eske skal inneholde fem produkter. Det finnes ulike boks-sammensetninger, noe som gjør at alle abonnenter ikke får alle produkter. Så hvis du fikk fem produkter så skal alt være rett :) Håper du likte esken!

Var denne hjelpsom?