20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX August 2014

Kundeomtaler

GLOSSYBOX August 2014

GLOSSYBOX August 2014 Kundeomtaler

NOK 179.0

179 kr

Overall Rating : 3.04 / 5 (24 Omtaler)

24 Omtaler

  • 4 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 5 3 star reviews
  • 8 2 star reviews
  • 2 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 3.04 / 5 (24 Omtaler)

24 Omtaler

  • 4 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 5 3 star reviews
  • 8 2 star reviews
  • 2 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Antall produkter?

3

Er det meningen at eg skal få alle produktens som er vist over? I så tilfelle mangler boksen min noen.. GLOSSYBOX: Hei Rebecca! I din Glossybox får du alltid fem skjønnhetsprodukter, men siden vi prøver å tilpasse din eske til nettopp din skjønnhetsprofil så ser manges esker forskjellige ut. Vi presenterer samtlige produkter på hjemmesiden. Det funker at alle får de samme produktene hvis det er generelle produkter, men vi ønsker at våre abonnenter skal få produkter som passer nettopp dem så godt det går, derfor blir det forskjellig av og til.  Men hvis du har fått fem skjønnhetsprodukter i din eske så stemmer alt :)

Var denne hjelpsom?


Rubrikk

4

Absolutt en av de bedre eskene!

Var denne hjelpsom?


Ikke den beste

2

Denne esken var jeg litt skuffet over. Fikk en bronzer som like gjerne kunne fulgt med i et blad for småjenter. Masken var helt grei, huden føltes god og myk etterpå. Neglelakken er kanskje det jeg er mest fornøyd med. Fargen er nydelig. Kajal trengte jeg ikke å få siden jeg har utrolig mange fra før. Det samme gjelder mascaraen, i tillegg til at denne virker veldig billig og noe jeg aldri kunne ha kjøpt selv. Følger dere ikke skjønnhetsprofilen vår? Ser at det er mange som har fått andre ting enn meg, og syns det rett og slett er urettferdig!

Var denne hjelpsom?


Hist og pist

3

Passe fornøyd med innholdet. Synes dog det er dårligere (ofte mye mindre) produkter i nordiske esker enn de som sendes til UK? Ser slik ut når jeg sammenligner produktsidene. Skulle gjerne også hatt produkter som ikke bare er sminke, men også utstyr: koster, vippetang, øyenbrynssett e.l.

Var denne hjelpsom?


Grei boks

4

Synes boken var grei :) Veldig fornøyd med neglelakken, bronzeren og ansiktsmasken! Den helse greia forsto jeg ikke helt hva var til.. og maskaraen var ok, men liker litt mere fylde og volum ;) Vill ha litt mere WOW effekt! Ellers var den bra!

Var denne hjelpsom?


Mangler

1

Manglet flere produkter, skuffende... GLOSSYBOX: Hei Wenche! Hver eske skal inneholde fem produkter. Det finnes ulike eske-sammensetninger, noe som gjør at alle abonnenter ikke får alle produkter. Av og til kan merkene ønske å nå en viss målgruppe eller et bestemt geografisk område. Det kan være litt forvirrende når det ligger flere produkter oppe på hjemmesiden enn de man selv fikk i sin eske, men hvis du fikk fem produkter så skal alt være rett :) Håper du likte esken!

Var denne hjelpsom?


...

3

Helt OK eske. Nå er jeg passe lei av neglelakk, og masken STINKET parfyme. Keratine termique fikk ikke jeg.. Ellers fornøyd!

Var denne hjelpsom?


Ikke helt fornøyd

2

Skulle ønske jeg fikk litt mere hudpleieprodukter. Så noen fikk kajal og mudmaske i denne pakken, noe jeg også gjerne kunne tenkt meg. Tror ikke den skjønnhetsprofilen man lager her har noe av betydning, for jeg får ofte det motsatte av hva jeg har skrevet. Foruten det så er det jo alltid kjekt å se hva som kommer i pakkene :)

Var denne hjelpsom?


Love it!!

5

Etter at jeg var pittelitt skuffet over forige boks. Så var jeg suuuuuper fornøyd med denne. Tusen takk glossy

Var denne hjelpsom?


Beste så langt

5

Likte alle produktene godt

Var denne hjelpsom?