20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Desember 2013

Kundeomtaler

GLOSSYBOX Desember 2013

GLOSSYBOX Desember 2013 Kundeomtaler

NOK 179.0

179 kr

Overall Rating : 3.0 / 5 (20 Omtaler)

20 Omtaler

  • 2 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 4 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 3.0 / 5 (20 Omtaler)

20 Omtaler

  • 2 5 star reviews
  • 7 4 star reviews
  • 4 3 star reviews
  • 3 2 star reviews
  • 4 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Desemberesken

3

Etter den forrige esken som var så bra, var det skuffende at dere var tilbake på de små prøvene igjen. Jeg likte godt kremene, men de var små... Neglelakken likte jeg ikke i det hele tatt og shampoen var grei nok. For øvrig er selve ESKENE kjempefine. De liker jeg veldig godt! :-)

Var denne hjelpsom?


Virkelig?!

1

Dette var juleboxen???! Glitter og stas ble visst byttet ut med grønt kreppapir og engangsprøve av sjampo. Kjedeligere box har jeg aldri fått! Har vekslet inn mine glossydots, so count me out etter det!

Var denne hjelpsom?


Malin

4

Jeg likte denne esken veldig godt, og syntes at innholdet var spennende. Fotkremen var god og mykgjørende, og perfekt til bruk nå i sesongen med åpne sko! Neglelakken var også midt i blinken fargemessig, og det er gøy å få prøve ut et så velkjent merke som nails inc. Det var også fin størrelse på body butteret fra Bliss, og lukten var forfriskende. Jeg hadde aldri hørt om Renu før, og jeg har brukt kremen som øyekrem hver kveld siden jeg fikk den, og det er enda mye igjen av produktet, så det er veldig positivt. Ellers har jeg ikke sett mye forskjell etter bruk av øyekremen, men det kan være at det kommer etterhvert, konsistensen er i alle fall bra. Shampooen og hårkuren kan jeg nok ta med meg på reise en gang, selv om størrelsen minner om en litt stor vareprøve som blir gitt ut gratis i butikk. Alt i alt, tommel opp!

Var denne hjelpsom?


jill

1

utrolig kjedelig eske.... og dette skulle liksom være julegave? eneste jeg har brukt er neglelakken, og holdbarheten til den var ikke noe å skryte av... utrolig skuffet....

Var denne hjelpsom?


skuffet

1

Skuffet over boksen denne mnd:(

Var denne hjelpsom?


Golden box 2013

4

Likte produktene veldig bra, spesielt god var shampoen og serumet, virka veldig godt mot mine tørre tupper. Negllakken virker til å være holdbar og holder glansen uten problemer ei ukes tid iallefall.

Var denne hjelpsom?


""Gratis prøver""

2

Det står klart og tydelig på flere av produktene at de er gratis prøver ""not for sale"". Og disse betaler vi for? Denne pakken var veldig skuffende. Jeg håper dere hever kvaliteten til neste boks, for jeg digger konseptet og vil gjerne fortsette hos dere - men dette holder ikke mål. Føler meg direkte lurt.

Var denne hjelpsom?


Litt skuffet

3

Jeg må ærlig innrømme at jeg ble litt skuffet over denne esken. Er kjempe kjedelig når alt bortsett fra neglelakken er i reisestørrelse. Shampooen og balsamen var til og med i plastpose. Er mye kjekkere med produkter som man virkelig får prøve! Men alt i alt var det fantastisk gode produkter.

Var denne hjelpsom?


Fornøyd!

4

Likte veldig godt Renu-kremen og fotkremen! Spennende boks med noe for de aller fleste :) Fornøyd! :D

Var denne hjelpsom?


Mye fint

4

Ganske godt fornøyd med juleesken. Mye bra, men også noe som ikke funket så bra for meg. Favoritten denne gangen var shampo og serum fra Ahava. Det jeg likte minst var fotkremen, som inneholdt massevis av paraffinolje.

Var denne hjelpsom?