20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Februar 2014

Kundeomtaler

GLOSSYBOX Februar 2014

GLOSSYBOX Februar 2014 Kundeomtaler

NOK 179.0

179 kr

Overall Rating : 1.6 / 5 (25 Omtaler)

25 Omtaler

  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 11 2 star reviews
  • 12 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 1.6 / 5 (25 Omtaler)

25 Omtaler

  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 11 2 star reviews
  • 12 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Mangler concealer :(

2

Litt treg av meg. Først nå oppdager jeg at andre har fått concealer. Det har ikke jeg :( :( forøvrig er so-susan-water-based-pure-luminizer fin å bruke som et touch på kinnbeina nå på våren. Håper dere kan sende meg en concealer!!

Var denne hjelpsom?


Dåligt

1

Förväntade mig mer än detta, som alla andra sagt redan så var det dåligt med nagelfilen å egentligen allt förutom Puffy the eyebag!

Var denne hjelpsom?


Kjedelig.

2

Det eneste som blir brukt i denne esken eye patchene. Men ellers var den veldig kjedelig. Og neglefil ? Har jo 5 fra før :P

Var denne hjelpsom?


dårlig boks

1

Ble veldig skuffet over denne boksen og vurderte å si opp abonnementet. Dere reddet dere med mars boksen.

Var denne hjelpsom?


Skuffet...

2

Som jeg ser flere har kommentert, er jeg skuffet over at neglefilen er en av de 5 produktene, jeg fikk denne for ca 2 mnd siden jo! Likte fargen på neglelakken godt, men konsistens og kost er ikke bedre enn en middels billigneglelakk. Bodyshimmret var veldig lekkert å sånn, men lite shimmer i det egentlig. Litt skuffa over denne pakken, spesielt siden det var så mye annet bra en valentines pakke kunne innholdt.

Var denne hjelpsom?


SKUFFET

1

De fleste produktene var veldig kjedelige og av lav kvalitet, lokket til neglelakken falt fra jverandre etter 1 bruk, og jeg gikk ikke alle produktene som skulle ha vert i boksen (jeg fikk ikke en concealer pencil) noen som gjorde at jeg ble skuffet ...

Var denne hjelpsom?


Dårlig februareske

1

Neglefilen ser jeg mer på som en give-away enn et skikkelig produkt som hører hjemme i en slik eske. I tillegg var den veldig dårlig. Neglelakken luktet død og fordervelse. Fargen var flott, men den satt heller ikke bra. Body shimmer ville jeg aldri finne på å bruke selv, så det produktet kan jeg ikke uttale meg om. Concealerpennen var veldig tørr. Eye patchene var ikke så ille, men jeg kommer likevel ikke til å kjøpe dem selv.

Var denne hjelpsom?


IKKE FORNØYD

1

Dette var den verste glossyboxen jeg har mottatt (har vært medlem siden august 2013). Bodyshimmeren var kjedelig og luktet ekkelt. Neglefilen har jeg fått før (og hadde ingenting å gjøre i boksen som ett av de 5 hovedproduktene). puffy the eyebag slayer hadde ingen effekt for meg. Neglelakken hadde dårlig dekkevne. Concealeren var OK, men ikke noe å rope hurra for. Kommer til å avslutte mitt abonnement hos glossybox for godt om ikke neste boks er OK. Skuffet :(

Var denne hjelpsom?


STADIG DÅRLIGERE

1

Her gir jeg et hjerte kun fordi man MÅ gi noe for å kunne kommentere. I starten var dette en litt morsom greie, med enkelte produkter man faktisk kunne bruke, fra kjente merker. Etterhvert har det blitt lengre og lengre mellom gode/nyttige produkter, og merkene er stadig mer ukjente og billigere. Det er mulig dere tjener godt på dette, men dersom det ikke endrer seg radikalt til det bedre, egner det seg ikke engang som lekepakker til småbarn. Det er begrenset hvor mye man orker å kjøpe for å kaste, eller hvor mange 8-åringer man kjenner og kan prakke på de ubrukelige, billige og rett og slett dårlige produktene dere sender ut. Hjelper heller ikke at mange av forpakningene ofte kun er halvfulle eller er ødelagte/lekker. Ser ut til at det er bedre å bruke pengene sine (over 2148 kr i året, dere) på andre ting, jenter.

Var denne hjelpsom?


Skuffet

1

Alt i alt veldig skuffet over denne glossyboxen. Neglelakken ga dårlig dekkevne og hadde ikke noen særlig holdbarhet i forhold til de andre neglelakkene jeg har. Fargen er veldig fin! Sparkling body shimmer luktet ikke noe godt, og jeg syns ikke den ga noe særlig med shimmer heller. At vi fikk neglefil som en av de fem produktene, som vi allerede har fått som et tilleggsprodukt i en tidligere pakke, syns jeg ikke noe om! At dere vil markedsføre glossybox har jeg forståelse for, men slike produkter passer ikke inn i konseptet. Concealeren var alt for lys for min hud, og siden det er en pencil blir den veldig ""røff"" for den tynne huden under øynene. Så jeg har egentlig betalt full pris for å sitte igjen med ett produkt jeg kommer til å bruke: Puffy the eyebag slayer! Satser på at neste boks blir bedre :)

Var denne hjelpsom?