20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Februar 2014

Kundeomtaler

GLOSSYBOX Februar 2014

GLOSSYBOX Februar 2014 Kundeomtaler

NOK 179.0

179 kr

Overall Rating : 1.6 / 5 (25 Omtaler)

25 Omtaler

  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 11 2 star reviews
  • 12 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 1.6 / 5 (25 Omtaler)

25 Omtaler

  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 11 2 star reviews
  • 12 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Helt allright boks

3

Likte boksen, jeg, selv om det ikke ble min absolutte favorittboks. Produktene jeg satte ekstra pris på denne gangen var neglefilen og under eye patchene. :)

Var denne hjelpsom?


Hadde plutselig likevel ja

2

Hva faen, jeg sendte mail uti januar om at min luminizer i golden box var ødelagt, og fikk beskjed om at dere ikke hadde fler og ikke fikk inn fordi den var kun til golden box, så jeg fikk en dårlig puddershimmer tilsendt istedet. Og nå har dere den plutselig i en vanlig boks, og jeg får den ikke?? Utrolig dårlig gjort ____ Hei Kamilla! Så trist at du er missfornøyd. Send gjerne en mail til kundesuport på support@glossybox.no så de kan hjelpe deg med dette. Produktene finnes ikke alltid på lager og bestilles til eskene. Vennlig hilsen, GLOSSYBOX

Var denne hjelpsom?


2 -

2

Vurderte om jeg skulle gi 1 eller 2, så det blir 2 minus. Dårligste esken sålangt. Utrolig skuffet over å få den reklame-neglefilen som en av produktene. Ser at noen har fått kinnben skimmer, det var ikke i min eske. Kroppskimmeret var eneste som gjorde at esken var verdt å betale for, for min del. Utrolig nedtur denne gangen.

Var denne hjelpsom?


Lei av negelakk

2

Fornøyd med under eye patchene og so susan kremen. Veldig skuffet over at jeg ikke fikk testet concealeren. Kan ikke fordra negelakk, så er veldig lei av å få det i eskene.

Var denne hjelpsom?


Litt skuffet

2

Denne månedens eske var litt skuffende. For det første synes jeg det var dumt at neglfilen telte som en av de fem produktene. Er vel to måneder siden vi fikk den samme neglfilen som et tilleggsprodukt. Det andre jeg ble skuffet over var luminizeren, ikke selve produktet men hvor mye som var inni. Det skulle være 15g/fullsize og det dyreste produktet i denne månedens eske. Var fornøyd inntil jeg skulle klemme noe ut av tuben. Jeg måtte bruke krefter og skvise godt for å i det hele tatt få noe ut. Tror ikke innholdet fylte mer enn 1/3 av pakningen, noe som er synd da produktet i seg selv var veldig bra. Det er også synd at eskene kommer i slutten av måneden, når dere tar dere ""tid"" til å lage temaer rundt jul, nyttår, valentines osv. ""Passion er spesielt utvalgt for februars kjærlighetstema"" , når man får esken er det jo bare en halv dag igjen av måneden. Skulle ønske Glossybox dukket opp i midten av måneden isteden, for jeg elsker konseptet.

Var denne hjelpsom?