20 % rabatt på månedens eske! Rabatten trekkes automatisk fra i kassen.

GLOSSYBOX Februar 2014

Kundeomtaler

GLOSSYBOX Februar 2014

GLOSSYBOX Februar 2014 Kundeomtaler

NOK 179.0

179 kr

Overall Rating : 1.6 / 5 (25 Omtaler)

25 Omtaler

  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 11 2 star reviews
  • 12 1 star reviews

Antall:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 1.6 / 5 (25 Omtaler)

25 Omtaler

  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 11 2 star reviews
  • 12 1 star reviews

Produktanmeldelser kan variere fra person til person. Kundeomtaler er uavhengige og representerer ikke synet til GLOSSYBOX.

Skuffet!

1

Jeg er kjempeskuffet! Innholdet er ikke i nærheten av så bra som det var i fjorårets esker... Tror ikke jeg gidder og bestille flere esker altså.

Var denne hjelpsom?


Skuffet

2

Skuffet over denne esken.. likte eyepatchene, men fikk ikke luminizeren og heller ikke noe annet produkt som kompenserte. Har vært kjempe fornøyd med eskene tidligere, så satser på at neste eske leverer ! :)

Var denne hjelpsom?


Dårlig...

1

Denne esken var en av de dårligste eskene jeg har fått, og jeg har abonnert siden juni. Neglelakk føler jeg at vi får hele tiden, i tillegg til at jeg hadde mange neglelakker i samme farge fra før. Ble veldig skuffet over å få neglefil som produkt, når denne også ikke var noe god. Det jeg reagerer på er at mange fikk So Susan luminizer, noe man også fikk i en limited edition eske! Det tar lang tid å bruke opp en tube og hva skal man med to?! Concealeren var helt grei å bruke som highlighter under bryna, men ellers var den alt for lys. Det eneste jeg er fornøyd med i denne esken er eye patchene fra Anatomicals, og det er stort sett de som gjør jobben også...

Var denne hjelpsom?


Varierende

2

Noen produkter var veldig bra, men fila ødela.

Var denne hjelpsom?


Meget skuffende

1

Synes desverre at eskene blir mer og mer ensformige og kjedelige når det kommer til innhold. Føler vi har fått mye det samme i hver eske i det siste, ref. øyemaske-øyepads. Og ble skuffet når jeg så at neste eskes ""høydepunkt"" var en håndkrem som jeg fikk i London Calling boksen, som luktet skikkelig fnys. Skuffende med neglefil som et fullverdig produkt spesielt når det er en ""reklamefil"" fra glossybox. Venter på neste eske og om ikke innholdet blir mer spennende kommer jeg nok til å si opp mitt abonnement.

Var denne hjelpsom?


Kjedelig

2

Denne månedens glossy box syntes jeg var kjedelig! Jeg hadde store forventninger til denne esken så jeg ble veldig skuffet. Jeg likte eye patchene og Body shimmeren. Det var dumt at neglefilen var med som et produkt, den var kjempe dårlig mener jeg. Jeg håper at neste glossybox blir mer spennende !

Var denne hjelpsom?


Skuffet

2

Fram til nå har jeg vært temmelig fornøyd med glossyboxene jeg har fått. Men denne var skuffende.... Eye patchene og concealer pennen var jeg ganske fornøyd med, men resten var litt......

Var denne hjelpsom?


Gir

3

Gir 3 poeng fordi at kinnben skimmer ikke var med i min veske! Det var dumt! Ellers fornøyd med alt annet, spesielt wake up eyebag! Overraskende god effekt!

Var denne hjelpsom?


En sjanse til?

1

Jeg har abonnert på glossybox i tre mnd nå, og må si jeg er veldig skuffet. Tenkte jeg skulle gi konseptet en real sjans, men de pakkene jeg har mottatt har ikke kunnet måle seg med pakker jeg har sett andre få tidligere, som var grunnen til at jeg ville være med i utgangspunktet. Denne gangen, februar, følte jeg selve boksen var høydepunkt, den blir brukt til oppbevaring av sminke. Jeg fortsetter å håpe på at det kommer en fantastisk eske neste mnd, viss ikke gir jeg opp og går på jakt etter produkt på andre måter. Kom igjen, GLOSSYBOX. Surprise me! :)

Var denne hjelpsom?


Fikk ikke med i pakken

1

Jeg fikk ikke med so susan kremen i pakken, så er veldig skuffet over det men jeg lurer på hva jeg skal gjøre? GLOSSYBOX: Hver eske skal inneholde fem produkter. Det finnes ulike boks-sammensetninger, noe som gjør at alle abonnenter ikke får alle produkter. Hvis du kun fikk fire produkter i esken din kan du kontakte oss på support@glossybox.no så skal vi hjelpe deg! Og hvis du fikk fem produkter så skal alt være rett :)

Var denne hjelpsom?